woensdag 19 april 2006

aandacht aandacht

waarom zijn de roltrappen in de metro het merendeel van de tijd stuk? als ik 's ochtends met dikke ogen van de slaap nietsvermoedend op zo'n roltrap stap en dan merk dat die het niet doet, slaat er een golf van frustratie over me heen. grrr.

meneer baas van de metro, doe er iets aan!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

snorry snorry, aangezien ik mezelf niet de metrobaas mag noemen kan ik jou niet helpen met het roltrappenprobleem! de metrobaas helpt jou wel te werken aan de conditie... :oD dus ergens mag je hem wel dankbaar zijn! nu over iets anders: het optreden van rheen was fantastisch mooi! omdat ik dikwijls naar optredentjes en toneelvoorstellingen ga mag je van mij zeeeker nog een uitnodiging verwachten. :o)

Anoniem zei

volgens mij zijn de roltrappen helemaal niet stuk maar omdat je zo moet bent heb je meestal niet door dat je de gewone trap neemt. of denk je dat die mensen naast jou wel vanzelf naar boven glijden ?

Anoniem zei

héhé, coole theorie, pj!

Anoniem zei

Die roltrappen zijn gewoon rotversleten, ze weten zelfs niet of het nog wel de moeite is om ze te repareren

Anoniem zei

soms schieten die roltrappen wel in gang als je op de sensor stapt. Maar misschien wegen wij te weinig, en is de sensor niet gevoelig genoeg. Denk dus de volgende keer, oh, ik ben helemaal niet zo dik

Anoniem zei

Roltrapmaatschappij heeft zich ingeschreven in de energiespaarwedstrijd van Electrabel?

MOLADY zei

staatseigendom! of al wat mankeert is in bezit van de piefen!